העדפות בשירות הצבאי - דחוף מאוד!

חדשות כיפה הרב אייל קרים 05/01/03 15:28 ב בשבט התשסג

שאלה

שלחו לי מהצבא שאלון למילוי העדפות בשירותי הצבאי. (אפשר לענות עליו בטלפון כמה פעמים שרוצים ולשנות את ההעדפות עד תאריך נקוב או לשלוח את הטופס בדואר)

יש לי שתי שאלות בבקשה:

1) אני אלמד בעזרת ה' בשנה הבאה בישיבת הסדר ושאלתי היא: האם אני צריך למלא את הטופס הזה? הרי בישיבת הסדר הצבא יגייס אותי לאן שהוא ירצה.

2)ואם כבר אני אענה על השאלון: יש לי כאבי גב קצת - האם אני יכול מבחינה הלכתית ומבחינה מוסרית (שצריך לתת את הכי טוב שאפשר) להעדיף שירות בשריון על פני שרות בחטיבות חי"ר? (יש לי ברוך ה' פרופיל 97)

תודה רבה

תשובה

שלום
1.צריך לשאול על כך באיגוד ישיבות ההסדר. איני בקי
בזה.
2.כן.
אייל קרים