דינא דמלכותא לא דינא - הפלות

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 30/12/02 21:44 כה בטבת התשסג

שאלה

למה אתם אומרים שאסור לעשות הפלה?

הרי זה חוקי ודינא דמלכותא דינא. ובמיוחד שהיא מאושרת על ידי ועדה וצוות רופאים.

תשובה

בס"ד

החוק זה לא הכל. יש חוקים לא חוקיים. עליהם לא חל הכלל של "דינא דמלכותא דינא" וחוק ההפלות הוא אחד מהם.

על מנת שתביני מהם "חוקים לא חוקיים" אביא בפניך קטע שקראתי לפני איזה זמן על הריגת ילדים בידי הוריהם באישור החוק!!!.

שימי לב!!
חוקים אלו בזמנם היו נחשבים "שיא הקידמה". בימינו הם נחשבים "שיא התיעוב" כך יהיה בעוד כמה שנים עם חוק ההפלות. אבל בנתיים יקפחו את חייהם עוד כמה עשרות אלפי ילדים.

1."בתרבויות פגאניות ילדים נחשבו למתנת האלים. ילדים שנולדו עם מוגבלויות או נכויות נחשבו לביטוי של כעס מצד האלים על התנהגות ההורים, וכדי שימחלו להם על כעסם נהגו אלה להקריב את ילדיהם כמנחה. ילדים חלשים או חולניים הומתו או ננטשו למוות.

2.ביוון העתיקה וברומי ילדים לא רצויים או מעוותים הושלכו אל ערמות האשפה והיו לטרף לחיות הפרא.

3.החוק הרומי, "פאטריה פוטסטס", הכיר בזכותו של האב לרצוח את ילדיו.

4.במצרים העתיקה ילדים בריאים נקברו חיים עם הוריהם המנוחים על מנת שישמשו להם "בני לוויה".

5.הסינים האמינו שתינוקות בנות הן נטל פיננסי, ולכן רוב הבנות הוטבעו למוות.

6.ביפן, כמו ברומי, מוות של ילדים עוגן בחוק ואחרי כל לידה נהגה המיילדת לשאול את האב אם הוא מעוניין בתינוק. אם האב לא רצה ברך הנולד, היתה המיילדת נוטלת את חיי היילוד בטקס שנקרא "מודוסו", שכלל כיסוי נחירי היילוד בנייר ספוג מים, עד שזה היה נופח את נשמתו. התופעה נקראת "מביקי", מונח יפני השאול מתחום החקלאות ומשמעו "דילול נבטי ירקות מהחווה".

********

איזו עדינות??
ממש ממש עדין ורך, ענוג ונפלא!!

דילול!!
למען החיים!!

*****

מכל אלה תלמדי לדעת כי החוק שנקבע בידי בני אדם בתרבויות היותר מפותחות הוא כל כך גמיש עד שלפעמים הם מתירים "רצח" של ממש ומעגנים אותו בתרבות ובחוק באופן שהוא נראה:

** כל כך חוקי
** על פי התקנות.
** באישור הועדות.
** בבית חולים.
** באישור רופאים וכד'.

אם כך היה במצרים, יוון, רומא, סין, יפן – מה היה באפריקה ובאסיה הלא מפותחת?

אינני רוצה להזכיר כלל מה היה באמריקה המרכזית הדרומית והצפונית גם יחד. כל המושגים על חיי אדם היו שם כל כך עקומים. בושה לדבר על כך היום כיון שאמריקה של היום מורכבת מצאצאיהם של אותם טבחים צמאי דם (מילים כפשוטם ולא כמשל).

זה בדיוק מה שהתורה מספרת על פרעה (מושל תרבות העל של פעם) שניסה לשכנע בדרכי נועם וכד' את המילדות העבריות להמית את כל הבן הילוד קודם צאתו לגמרי מרחם אימו.

אם תקראו טוב את הפסוקים תראו שבתחילת פעולתו הוא לא פעל באלימות כלפי המילדות אלא בפה רך. הוא שכנע את המילדות שזה למען העולם והאנושות. התינוק עוד לא נולד וכד'. הוא הביא כל מיני סיבות שיתירו רצח. הכל הכל על פי החוק והתקנות המלכותיות (רמב"ן על התורה והגר"א בקול אליהו).

* הכל באישור ובחותמת המלך.
* הכל על פי החוק התקנות והועדות.
* הכל בבית חולים ועל ידי מילדות.
* הכל באוירה רגועה עם מנגינת רקע.
* סדינים לבנים
* אחיות מחיכות.
* תעודת כבוד למצטיינות.
* אישור חתום על ידי הרקטור שהכל תקין וטוב.

איזה פרמיטיביות היו המיילדות העבריות שלא שמעו לו!! - "כי חיות הנה"!!

**********

הקטע הנ"ל על רצח על פי החוק הקדום פורסם בעיתון "ידיעות אחרונות" אחרי רצח הודיה פימשטיין על ידי אביה.

חיפשתי את הקטע הזה אחרי שראיתי מה שכתבו רוב האנשים ולא כל כך הודגש לרבים ולכן אני מדגיש אותו כדי שנבין את שורש הענין.
האבא הרג את הילדה מתוך רחמים על הילדה. הוא אהב אותה. הוא לא היה משוגע לפי הכללים שלנו. הוא נורמאלי לחלוטין.
הכל מתוך מחשבה הגיונית!!
הכל מתוך מסקנות הגיוניות של החיים.
הוא הטביע אותה באמבטיה,
שם בתוך תיק צד,
הטמין בשלום ובשלוה בקבר נוח ונעים שהוא חפר לה.
השכיב אותה במנוחה
ואולי אפילו נתן לה נשיקה של לילה טוב לפני שכיסה אותה בעפר.
הדמעות שלו היו דמעות של אמת.
הוא לא הצטער כלל אחרי שהעסק התגלה.

האם זו חיה?
לא ולא.

הוא פעל על פי החוקים ההגיונים שנראו לו.
זה לא שונה בהרבה מהחוקים שהיו פעם מאוד "מתקדמים" והתירו רצח ילדים.
זה לא שונה מ"חוק ההפלות" של היום שגורם הרג של חמישים אלף עוברים כל שנה.

חמישים אלף!!!

**********

קיראי בבקשה.
https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=16189

ראי עוד בעניין
https://www.kipa.co.il/magazine/show.asp?id=2222