איזה מין מורים יש לנו?????

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 31/12/02 13:45 כו בטבת התשסג

שאלה

יש לי שאלה אליך האם אתה מסכים איתי שזה רעיון טוב אם הפלפון שלי מצלצל בשיעור והמורה מחרים לי אותו הרעיון שלי הוא שאם למורה אחר בביה"ס מצלצל הפלפון אז יולחזר לי הפלפון שלי

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

מתוך שאלתך אני מבין כי אתה ממורמר על מקרה שהמורה לא משמש דוגמא אישית.

אם הבנתי אותך נכון אז אתה צריך לפעול בדרך הבאה על מנת להרוויח תוצאה טובה.

1)קבע פגישה עם מנהל בית הספר או רכז השכבה?
2)הצג את הבעיה בצורה ברורה (שלא יתכן שהמורים ידרשו מהתלמידים דרישות שהם עצמם לא עומדים בהם)
3)הצע נוסח לתקנון שיפורסם בבית הספר בדבר שימוש בפלאפונים בשטח בית הספר.
4) הצף את העיקרון של הדוגמא האישית ובקש מהמנהל לדרבן את צוות המורים בנושא זה.
כדי שעיקרון חשוב זה יכנס ויחדור ללבותם של המורים.
כי חינוך בנוי על דוגמא אישית.

נראה לי כי אם תפעל בדרך זו אתה וכלל התלמידים תרוויחו יותר מאשר להחרים למורה את הפלאפון שלו.

בהצלחה,

עוזיאל

.