שמירת שבת

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 24/10/21 17:18 יח בחשון התשפב

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני חילוני ובשנה האחרונה התחלתי להתחזק באמונה (הנחת תפילין, שמירת כשרות..) ולאחרונה התחלתי לחשוב על שמירת שבת.

אני עוד כמה חודשים אמור להתגייס והמטרה שלי היא להתגייס ליחידות הקרביות המיוחדות.

השאלה שלי היא האם אפשר לשמור שבת ובכל זאת להתגייס כחייל קרבי?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

גם בצבא, הנך יכול לשמור את השבת כמו שצריך.

ברכה והצלחה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן