עימות הנוצרים עם הפרכת הנצרות

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 01/08/21 21:55 כג באב התשפא

שאלה

שלום רב,

ראיתי את כל סדרת הכתבות המצוינת "הפרכת הנצרות" של הרב זמיר כהן (המונה 6 פרקים).

אני מכיר עוד מלפני את אנשי Igod שמאמינים בישו (הם יהודים בעצמם אם אני לא טועה) ומעלים סרטונים באופי כזה שיש בהם כדי להחטיא את ישראל. חשבתי לעמת אותם עם הסרטונים של הרב זמיר, כאשר יש אפשרות שיפסיקו עם ניסיונות המיסיון שלהם וכך לא יחטיאו את ישראל יותר, או לפחות פחות. אך אני חושש שהם יצליחו איכשהו להוציא סרטון תגובה, או הודעת תגובה שיכולה להרע את המצב ולגרום לעוד ועוד מיסיונות, חלילה. לעמת אותם או לא?

תשובה

שלום

אני חושב שדברים כאלה צריכים לעשות תלמידי חכמים שבקיאים בנושא.

לכן אתה יכול להציע את זה לרב זמיר כהן או לאנשים שמקורבים אליו (מאתר הידברות) והם יחליטו מה לעשות.

יישר כח ובהצלחה