כיבוד הורים

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 03/08/21 09:25 כה באב התשפא

שאלה

היום אמא שלי קיללה אותי המון ומרוב עצבים משכתי לה בשיער מה עליי לעשות כדי לכפר על מה שעשיתי? ושהקדוש ברוך הוא יסלח לי?

ביקשתי מאמא סליחה כמובן

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום רב,

הקב"ה סולח למי שחוזר בתשובה על חטאו.

החזרה בתשובה כוללת: הכרה בחטא, חרטה וקבלה לעתיד.

בפניה שלך את מעידה על עצמך שיש לך הכרה בחטא וחרטה.

אחרי שאמא שלך קבלה את ההתנצלות שלך וסלחה לך באמת, נשאר לך לקיים: 'קבלה לעתיד', להבטיח באופן ברור ומוחלט שאת לעולם לא תפגעי באמא שלך חס וחלילה!

אחרי שתעשי תשובה מושלמת תדעי שגם ד' סלח לך!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן