טלפון חסום לגלישה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 01/08/21 18:15 כג באב התשפא

שאלה

שלום כבוד הרב, יש לי רימון על הטלפון וחשבתי האם לחסום את האינטרנט בטלפון ככה שיהיה לי גישה לגלוש באינטרנט רק מהמחשב, אבל זה מרגיש לי טיפה צבוע שלא יהיה לי אפשרות לגלוש מהטלפון אבל כן מהמחשב. מה הרב חושב?

תשובה

שלום וברכה

בדרך כלל, מה שאדם חש בתוך ליבו במחשבות הטהורות שלו - יונק ממקומות פשוטים של הנפש, שהם המזוקקים ביותר.

ואם אתה חש שמדובר בצביעות, ולמעשה בסתירה פנימית, שהלוא דברים שאתה מבקש למנוע בחסימה בפלאפון הם אותם דברים שראוי להימנע מהם גם במחשב.

הלוא כן ?

כל טוב