-
אחת ולתמיד: מה ההבדל בין פלפל לגמבה?
הפלפל האדום כבר שנים מככב כמעט בכל בית ישראלי, בין אם בסלט טרי, ממולאים, שקשוקה או בקופסת האוכל של הילדים בגן. אך יש שאלה אחת שלא תפסיק להטריד אותנו: מה ההבדל בין אותו פלפל לבין גמבה? התשובה מפתיעה
חדשות כיפה
04/03/24 17:20
-
הטרנד הלוהט בקטגוריית היוגורטים עכשיו בישראל ויש גם טעמים מטריפים
הטרנד הלוהט בקטגוריית היוגורטים עכשיו בישראל: דנונה SKYR! יוגורט עם מרקם קרמי ומפנק, עשיר בחלבון, במתיקות עדינה; במגוון טעמים - תות, קרם לימון, קרמל מלוח ויוגורט
חדשות כיפה
04/03/24 16:13
-
חלבי ומפנק: זה הסלט המושלם לארוחת ערב
כדי שארוחת ערב תהיה מושלמת, היא חייבת לכלול גם סלט מפנק. בין אם בחרתם להכין שקשוקה, טוסט או פיצה משפחתית - הסלט הזה הוא השדרוג המתבקש לארוחה שלכם
חדשות כיפה
04/03/24 13:51
-
גם ארוחה טעימה וגם הנצחה: מתכון לכריך רוני
לרוני אשל ז"ל, תצפיתנית שנרצחה במתקפת החמאס, היה כריך אחד שהיא אהבה במיוחד. עכשיו משפחתה החליטה לחלוק עם כולם את המתכון ולהזמין את עם ישראל להנציח אותה בארוחה טעימה | מתכון לכריך רוני
תהילה שינובר, חדשות כיפה
04/03/24 12:59
-
אחת ולתמיד: איך מקלפים שום ב-10 שניות?
קילוף שום לא חייב להיות משימה כל כך מסובכת. הנה שתי שיטות שיחסכו לכם את כל הסיוט ויעזרו לכם לקלף בקלי קלות את הירק עם הריח הכי חזק שיש
חדשות כיפה
03/03/24 16:44
-
7 מתכונים מדהימים שיגרמו לכם להתאהב בטופו
הטופו הוא ללא ספק מאכל שנוי במחלוקת, אך מה שחשוב באמת זה מה מכינים איתו. הנה 7 מתכונים למאכלים מדהימים שאפשר להכין עם חומר הגלם הצמחוני - אתם חייבים לנסות בעצמכם
חדשות כיפה
03/03/24 13:56
-
המסעדה הבשרית החדשה מציגה: השילוב שהיה חסר בירושלים
בירושלים יש מסעדות מעולות וסטקיות טובות לא פחות - סוף סוף יש מקום שיודע לשלב היטב בין הדברים | דנוור סטייק האוס: ביקורת על המסעדה החדשה בירושלים
עמיאל ירחי, חדשות כיפה
03/03/24 13:43
-
לא לזרוק: 5 דברים שאפשר לעשות עם האורז שנשאר משבת
שוב הכנתם יותר מדי אורז לשבת ומצאתם את עצמכם עם סיר כמעט מלא וחסר שימוש? אל תזרקו לפח. הנה 5 מתכונים למאכלים פשוטים במיוחד שתוכלו להכין עם שאריות האורז שלכם בקלי קלות
חדשות כיפה
03/03/24 11:48
-
קונים כחול לבן: זינוק של מאות אחוזים במכירות של דברי מאפה חלוה וטחינה
אחוה יוצאת בקמפיין פרסום הכולל שילוט חוצות לקידום מוצרים כחול-לבן המיוצרים בישראל • זינוק של מאות אחוזים במכירות של דברי מאפה, חלוה וטחינה בשוק הקמעונאי והמוסדי, בעיקר על ידי כוחות הביטחון
חדשות כיפה
03/03/24 11:43
-
פדריק מודיעין: מסעדת בשרים משובחת בלי פוזות
מסעדת "פדריק" במודיעין מתמחה בנתחי פרימיום מובחרים העוברים יישון בין 17-30 ימים, ולצד מנות ראשונות ותפריט עיקריות עשיר היא מספקת בילוי משובח ונטול יומרות | ביקורת מסעדה
אביחי ישראל, חדשות כיפה
01/03/24 13:17
-
לא רק מטבוחה וטחינה: 7 סלטים מדהימים שאתם חייבים בשולחן השבת שלכם
כולנו מכירים את הסלטים הרגילים והקלאסיים, אבל אם מתחשק לכם לגוון ולדאוג ששולחן השבת שלכם יהיה צבעוני ומלא בטעמים מפתיעים - הנה 7 סלטים חדשים שאתם צריכים להכיר
חדשות כיפה
29/02/24 15:55
-
טריק פשוט אחד יהפוך את תפוחי האדמה שלכם לקריספיים בטירוף
כל אחד יכול לקחת תפוחי אדמה חתוכים ולזרוק לתנור עם קצת שמן ומלח גס, אבל טריק אחד לא מסובך יכול להפוך אותם לקריספיים מבחוץ ופריכים מבפנים. ברגע שתלמדו לא תוכלו לוותר עליו
חדשות כיפה
29/02/24 10:50
-
הכנתי הרבה פסטות בחיים - בזאת אף אחת לא יכולה להתחרות
זאת לא פסטה בהכנה מהירה וגם לא עם מספר מרכיבים מצומצם, אבל אם אתם אנשים שלא מתפשרים על הטוב ביותר אתם פשוט חייבים להכין אותה | מתכון לפסטה פוזילי טרייה ברוטב פסטו זוקיני ושמנת
חדשות כיפה
28/02/24 18:00
-
אחת ולתמיד: מה ההבדל בין לימון לליים?
שני האחים ילידי משפחת ההדרים, חולקים קווי דמיון רבים, אך לכל אחד מהם אישיות ייחודית וטעם משלו: איך תזהו את הליים? ואיפה הכי כדאי להשתמש בו?
חדשות כיפה
27/02/24 14:04
-
בלי תנור ובלי מיקסר: 3 מתכונים לקינוחים הכי קלים שתכינו
לא כל קינוח מפנק חייב להותיר אחריו מטבח מבולגן ומלא כלים מלוכלים. הנה שלושה נשנושים מתוקים שאפשר להכין בקלות, בלי לחמם את התנור ובלי להשתמש במיקסר
חדשות כיפה
26/02/24 11:51
-
שאל את הרב | כמה מגבונים מותר לי לקחת מהמסעדה?
הגבול בין שימוש ראוי לבין גזל הוא דק. איך אפשר לדעת כמה מגבונים מותר לקחת ממסעדה בה סועדים, מבלי שזה יעבור את הגבול ויחשב חלילה גזל? הרב יהודה הלוי עמיחי משיב
חדשות כיפה
23/02/24 10:46